ခေါက်ဆွဲပြုတ်ကို ပို အရသာရှိတဲ့ပုံစံမျိုးနဲ့ ဘယ်လိုစားလို့ရလဲ

ဒီနေ့မှာတော့ ခေါက်ဆွဲပြုတ်ကို ဒီတိုင်းကြီးစားနေရတာ ငြီးငွေ့လာတဲ့ သူတွေအတွက် အသစ်အဆန်းလေးနဲ့ အရသာလည်း ပိုရှိအောင် စားလို့ရမယ့်ပုံစံလေးကို adminကနေ ပြောပြပေးသွားမှာပဲ ဖြစ်ပါတယ်။ခေါက်ဆွဲပြုတ်ဆိုတာကတော့ ဘယ်လိုပြုတ်ပြုတ်အရသာရှိတာကြောင့် ဒါကို ဘယ်လိုမျိုး ပိုပြီး အရသာရှိအောင် စားမလဲဆိုတာကတော့ ပြုတ်တဲ့လူအပေါ် မူတည်သွားပြီနော်။

ဒါကြောင့် adminကနေ ခေါက်ဆွဲပြုတ်ကို ပို ပြီးအရသာရှိအောင် လုပ်စားလို့ရတဲ့ နည်းလမ်းကောင်းလေးတစ်ခုကို အောက်မှာ ပြောပြပေးထားပါတယ်။စိတ်ဝင်စားတယ်ဆိုရင် ဆက်လက် ဖတ်ပေးပြီး နည်းလမ်းလေးတွေကလည်း ခက်ခက်ခဲခဲမရှိတာကြောင့် အိမ်မှာ စမ်းလုပ်စားကြည့်ကြဖို့ အကြံပေးချင်ပါတယ်။

လိုအပ်တဲ့ ပါဝင်ပစ္စည်းတွေ -ကြက်ဉ -အပ်မှို -cheese -ဂဏန်းချောင်း, ဝက်မှိုလုံး(ကိုယ်ကြိုက်နှစ်သက်ရာ ထည့်နိုင်ပါတယ်) -ကြက်မဲလွှာ(ကိုယ်ကြိုက်နှစ်သက်ရာ ထည့်နိုင်ပါတယ်) -ကြက်သွန်မြိတ်
-ခေါက်ဆွဲပြုတ်ရင် အရင်ဆုံးသူ့မှာပါတဲ့ အမှုန့်တွေကို အရင်ပြုတ်တာက ခေါက်ဆွဲကို ပိုပြီး အရသာရှိစေပါတယ်။ - ပွက်လာပြီဆိုရင် အခြားထည့်ချင်တဲ့ အသားတွေ ထည့်ပြီး နောက်ဆုံးမှ ခေါက်ဆွဲခြောက်ကို ထည့်ပါ။ -adminကတော့ စိမ့်တဲ့အရသာကြိုက်လို့ အရည်ထဲကို အမြဲ cheese တစ်ပြား အမြဲ ထည့်ပါတယ်။ -နောက်ဆုံး ခေါက်ဆွဲအိပြီဆိုမှ ကြက်ဉကို ထည့်ပြီး ခဏကြာရင် ကြက်သွန်မြတ်လေး ဖြူးပြီး စားနိုင်ပါပြီ။
-ဆီချက်ဆိုရင်လည်း ကိုယ့်ထည့်ချင်တဲ့ အစာပလာတွေနဲ့ အနှစ်ကို အရင်ရောပြီးမှ ပြုတ်ထားတဲ့ ခေါက်ဆွဲပြုတ်ကို ရောတာ ပိုကောင်းပါတယ်။adminတို့က အရင်ရောဖို့ မေ့သွားလို့ ပြီးမှ အကုန်ရောပြီး စားလိုက်ပါတယ်။ နောက်ဆုံးအနေနဲ့ အပေါ်မှာ cheeseလေးတင်ပြီး ကြက်ဉ half-fried လေးနဲ့ဆို လုံးဝကို perfect ပဲနော်။